Feta, Organic Olive Oil & Greek herbs and grilled bread

Feta, oli d'oliva ecològic i herbes gregues i pa a la brasa

Aperitiu ràpid i fàcil: Feta, oli d'oliva ecològic i herbes gregues

No cal cuinar per a aquest deliciós aperitiu, millor deixar-lo marinar uns minuts perquè les herbes afegeixin el seu sabor al formatge. Es pot afegir una culleradeta de flocs de bitxo per a una mossegada opcional.

El que necessiteu:

  • 200gr de qualsevol formatge feta grec

  • 2 cullerades del nostre oli d'oliva verge extra ecològic Geras

  • 1 culleradeta de les nostres flors d'orenga o farigola

  • 1/2 culleradeta de la nostra flor de sal

Talleu la feta a daus, regeix amb oli d'oliva i espolvoreu les herbes (bitxos si voleu).

 

Serveix amb un bol petit de les nostres olives Harakti Kalamon, els nostres pebrots vermells Florina i pa torrat amb una pols de la nostra flor de sal i un raig d'oli.

 

 

 ...i gaudeix-ne!

Tots els productes utilitzats es poden trobar a les nostres caixes de menjar grec TRAPEZI i TRAPEZAKI de la nostra botiga!

 

 

Troba les nostres altres receptes gregues senzilles aquí.

Back to blog

Leave a comment