Thyme seasoned Beef Tenderloin with Rosemary Sprigs and Olive Oil

Filet de vedella condimentat amb farigola amb branquetes de romaní i oli d'oliva

Llom de vedella condimentat amb farigola amb romaní i oli d'oliva

Deixa que la farigola parli afegint una aroma subtil a la vedella.

El que necessiteu:

  • Carn de vedella rostida a la vostra elecció: llom, costat platejat, part superior, filet, etc.

  • 2 cullerades del nostre Oli d'oliva verge extra ecològic Geras

  • 1 culleradeta de les nostres flors d'orenga o farigola

  • 1 branquet de romaní fresc

  • 1-2 grans d'all

Sigues tan creatiu com vulguis!

 

 ...i gaudeix-ne!

Tots els productes utilitzats es poden trobar a les nostres caixes de menjar grec TRAPEZI i TRAPEZAKI de la nostra botiga!

Troba les nostres altres receptes gregues senzilles aquí.

 

Back to blog

Leave a comment